Контакт и Информации

Адреса:

  • Туристичка Мини базар Гранит лок. 12
    Охрид, Македонија

Телефони:

  • 046 611 611 - наплатен центар
  • 075 425 101 - информации
  • 075 425 411 - техничка поддршка

e-mail:

web:

Работно време:

  • 08:00 - 20:00 Понеделник - Петок
  • 08:00 - 16:00 Сабота
  • 10:00 - 14:00 Недела