ВРАБОТУВА

Инфел има потреба од вработување на нови лица за работно место:

1. ЕЛЕКТРОМОНТЕР - ИЗВРШИТЕЛ ................... 2 РАБОТНИ МЕСТА

  Работни задачи:

 • Инсталација на слабострујни инсталациони кабли и системи
 • Подготовка на внатрешна инсталација кај корисник
 • Потребни квалификации:

 • Минимум образование ССС
 • Поседување дозвола од Б категорија
 • Предности:

 • Работно искуство во иста или слична област
 • Завршено средно електротехничко образование
 • Основно познавање на работа со компјутери
 • Подготвеност за тимска работа
 • Комуникативност
 • Ние нудиме:

 • Динамичко и креативно работно опкружување.
 • Платена обука,основно познавање за нивото на работно место кое се бара
 • Можност за професионален развој
 • Соодветна плата во зависност од позицијата и резултатите, со можност за зголемување.


2. МРЕЖЕН АДМИНИСТРАТОР ................... 1 РАБОТНО МЕСТО

  Работни задачи:

 • Администрација на мрежа
 • Работа со корисници - техничка подршка
 • Потребни квалификации:

 • Минимум образование Електротехничко - ССС
 • Одлично познавање на работа со компјутери
 • Предности:

 • Работно искуство во иста или слична област
 • Познавање на комјутерски мрежи и конфигурација на комуникациска опрема (router, switch, access point)
 • Подготвеност за тимска работа
 • Прецизност и работливост
 • Комуникативност и трпеливост
 • Ние нудиме:

 • Можност за професионален развој
 • Платена обука,основно познавање за нивото на работно место кое се бара
 • Соодветна плата во зависност од позицијата и резултатите, со можност за зголемување.

Доколку сакате да станете дел од нашиот тим, Вашата биографија може да ја доставите на contact@infel.net.mk