ВАШИОТ ПАМЕТЕН ИЗБОР
 • до 150 дигитални ТВ канали
 • неограничен интернет
 • брзина на Download 20 Mbps
 • сето тоа за само 950 денари
 • Овој пакет може да го добиете само со договор на 24 месеци.
 • Минимална загарантирана брзина 512/512 Kbps
 • ИНФЕЛ-КТВ со цел да овозможи квалитетна услуга за сите корисници, водејќи се по универзалниот принцип FAIR USAGE POLICY го задржува правото да ја корегира брзината на пакетот во зависност од остварениот вкупен трансфер.
 • ИНФЕЛ-КТВ го задржува правото на промена на каналите во пакетот.
 • 046 611 611
 • contact@infel.net.mk
 • infel.net.mk